Pensiunea Lin

Cota 1000

Familisti sau nefamilisti, conformisti ori nonconformisti, o portie de sanatate, relaxare, prospetime si revigorare nu strica niciodata!

Afla cu ce ne ocupam si ce iti putem oferi

9

Nu conteaza daca esti copil, tanar sau batran, poti gasi prilejul de a te simti bine aici, fie ca esti in vacanta sau in weekend, daca vrei sa scapi de viata imposibila, sa uiti de facturile lunare, sa scapi de boli carora nu le dai de cap cu nici un fel de pilule, daca te-ai impacat sau te-ai certat cu iubitul, sau poate te-a enervat seful, profesoara sau vecinul. Este imposibil sa n-ai un motiv pentru care trebuie sa vii aici.

Pensiunea Lin Cota 1000 este situata pe DN 71 la aproximativ 5 km de orasul Sinaia, la limita judetelor Dambovita si Prahova.
Arhitectura pensiunii este deosebita incadrandu-se perfect in peisajul montan de pe DN 71, Vf. Paduchiosu, imbinand armonios zidaria din piatra masiva cu elementele din lemn masiv.

Camere si dotari

Pensiunea Lin Cota 1000 este clasificata de Ministerul Turismului la 3 margarete si este structurată astfel: parter, etaj 1 si 2 mansarde.

Parter: 3 camere duble, restaurant de 90 mp, bucataria pensiunii.
Etaj 1: 5 camere duble (toate cu balcon), sala de conferinte de 60 mp (balcon si doua terase).
Mansarda – 2 apartamente (cu balcon)

Toate camerele pensiunii sunt dotate cu grupuri sanitare, TV color, mobilier rustic nou din fier masiv, saltele ortopedice, ferestre termopan.

Dotarile Pensiunii Lin Cota 1000 corespund criteriilor de clasificare pentru 3 margarete.

Adresa

DN 71, 106100, Sinaia, Dâmbovita

Telefon

0373 550 045

Email

pensiune@lingrup.ro