LIN Impex

Executam lucrari cu 20% sub pretul pietei la cea mai buna calitate!

Strategia si obiectivele noastre noastra

9

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

9

Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul instalatiilor si a noilor tehnologii aparute.

9

Telul nostru il constituie imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

9

Firma SC Lin Impex S.R.L este prezenta in cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin experienta tehnica a specialistilor sai, la coordonarea eficienta a lucrarilor si incadrarea in termenele de executie angajate.

9

Dupa finalizarea lucrarilor de executie a instalatiilor putem prelua administrarea tehnica a acestora. Specialistii in domeniul service-ului asigura o functionare fara probleme a instalatiilor tehnice si se ocupa de revizie, intretinere, verificare, precum si de serviciile de remediere a defectiunilor si cele de interventii in caz de urgenta.

9

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

9

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea.

Misiunea noastra

Misiunea fundamentala a societatii SC Lin Impex S.R.L este de a face o diferenta, printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de sisteme si instalatii complexe din aplicatiile civile si industriale. 

Prin instalatiile noastre, noi dam viata cladirilor si aducem confortul in viata dumneavostra.

Atuurile noastre

Beneficiati de serviciile unei companii cu o experienta de mai bine de 18 ani în domeniu.

Lucrarile dumneavoastra sunt realizate de oameni seriosi.

Perfectionisti care admit doar: servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate; proiecte viabile, bazate pe managementul calitatii; cele mai bune sisteme si echipamente; parteneriate durabile bazate pe respect reciproc.

Proiectele dumneavoastra vor avea intotdeauna toata atentia noastra, si vor fi realizate de profesionisti, oameni cu vechime in domeniu si autorizati conform legilor in vigoare.

Suntem deschisi catre nou, tocmai de aceea folosim tehnici, sisteme si echipamente dintre cele mai noi. Dorim sa va oferim servicii noi în completarea celor deja existente, motiv pentru care ne-am specializat si pe energia regenerabila.

Adresa

Str. Capitan Andreescu 9-11,
130041, Târgoviște, Dâmbovita

Telefon

0721 861 581

Email

lin@lingrup.ro